STEAM for Kids

STEAM for Kids Adlı eTwinning Projesi Çalışmaları Başladı

Okulumuz Okul Öncesi Öğretmeni Senem ÇELİK’in ortak olarak yürütücülüğünü yaptığı STEAM for Kids adlı eTwinning  projemiz Şubat ayında Aralık ayında çalışmalara başlamıştır.

Türkiye(10), Litvanya(6), İtalya(4), Bulgaristan(2), Yunanistan(3)’dan da okulların katıldığı Ulusal ve Uluslararası ortaklarla birlikte yürütülecek olan projemiz Haziran ayı sonuna kadar sürecektir. Bu projede Matematik ve Fen Bilimleri derslerinde STEAM etkinliklerine yer verilecek ve teknoloji, sanat, bilim ve mühendislik gibi alanlarla ilişkisine dikkat çekilecektir. Bu etkinliklerle öğrencilerin derse karşı motivasyon kazanmaları sağlanacaktır. Bu sayede öğrenciler sorgulayarak ve keşfederek öğrenebilecek, günlük yaşamla ilişkilendirerek 21. yüzyıl becerilerini geliştirebileceklerdir.